top of page

"Music is a world within itself, it is a language we all understand."
Stevie Wonder

Muziek maken, liedjes schrijven en zingen is wat ik als kind al het liefste deed. Van heel hard meezingen met de kerstplaat van de Damrakkertjes, tot liedjes schrijven over wat ik wilde worden en die opnemen op een cassettebandje. Eigenlijk is er weinig veranderd. Nog steeds zing ik al vanaf oktober kerstliedjes achter de piano om kerstoptredens te repeteren, schrijf ik liedjes voor kinderen en volwassenen over de grote vraagstukken des levens en zing ik het liefst met zoveel mogelijk mensen tegelijk.

Mijn grote passie in het zingen is het meerstemmig zingen, wat vroeger mijn ouders deden in de auto op weg naar een vakantiebestemming. Ik zong dan altijd mee, tot grote ergernis van mijn broertje, die het volume van zijn walkman nog maar eens opschroefde. Ik kan daarom ook volledig mijn hart ophalen met het zingen bij roots-formatie The Snowwhites, met zangeressen Karlijn Kunnen en Liesje van Gulck. Daarnaast geef ik leiding aan twee dameskoren en zing ik lead bij het duo Appelo&Ligtenberg met Piet Hein Appelo op gitaar. 

Als liedschrijver heb ik voor een aantal scholen in Zwolle 'het Schoollied' mogen maken. Daarnaast schrijf ik op maat songs voor bedrijven en organisaties, om een event mee samen te vatten, of als ode en schrijf ik liedjes voor mijn eigen voorstellingen.

Hieronder enkele nummers die ik opnam met gitarist Pieter Mondria.

The Snowwhites

SW3 Adobe RGB.TIFF

Appello & Ligtenberg

LA6.jpg

Backing Vocal

Naast lead vocvocals heb ik veel backing vocals mogen verzorgen in diverse soulformaties en tributes, waaronder Jovink en de Voederbietels en en de Backcorner Boogieband. Hiermee stond ze o.a. op de Zwarte Cross, Festiland, Waterpop, Huntenpop, Paaspop, Vlieland, Ribs en Blues, e.a. regionale festivals. 

Ook was de Backcorner Boogieband regelmatig te horen op 3FM bij Giel Beelen en eenmaal in de minuut van De Wereld Draait Door.

bottom of page